PADI Open Water Diver

Ensimmäinen askel laitesukelluksen ihmeelliseen maailmaan.

Sukellusharrastuksen aloittaminen ei ole niin vaikeaa kuin usein luullaan. Aloittaminen on helppoa ja nopeaa, asianmukaisella koulutuksella sukelluskurssi on myös todella hauskaa.

Kurssi alkaa itsenäisillä teoriaopinnoilla, jotka aloitetaan noutamalla oppimateriaalipaketin. Ennen kurssia luetaan ennalta sovitut osiot ja tehdään kertaustehtävät. Samalla saat mukaasi DVD:n, josta pääset hahmottamaan kurssilla tehtäviä asioita. Kertaustehtävät käydään läpi yhdessä kouluttajan kanssa, jonka jälkeen taitotaso testataan loppukokeella.

 

Teorian jälkeen on aika allasharjoituksille. Allasharjoituksia varten tarvitset vain perusvälineet eli maskin, snorkkelin ja räpylät. Mikäli suoritat avovesiosuudet Suomessa, suositelemme myös neopreenihanskoja. Kaikki muut varusteet sisältyvät kurssin hintaan. Allasharjoituksissa käymme opettelemme ja hiomme sukeltajan perustaidot, jotka tekevät sinusta turvallisen sukeltajan. Sukelluskurssien allasharjoitukset käydään Sukellus-Areenan erinomaisissa puitteissa.

Allasharjoitusten jälkeen käymme taidot läpi vielä avovesisukelluksilla ja saamme tuntuman, mitä sukellus oikeasti on. Voit halutessasi syventää osaamistasi suorittamalla kurssin kuivapuvulla. Tällöin käyt lisäksi vähintään yhden allaskerran, jossa opetellaan kuivapuvun käyttöä. Avovesisukellukset suoritat mukavasti kuivapuvussa. Kuivapuvussa pysyt kuivana ja lämpimänä ja pystyt sukeltamaan Suomessa lähes ympäri vuoden.

Käytämme kursseillamme uusia ja laadukkaita sukellusvarusteita ja kouluttajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Kurssiaikataulumme ovat joustavia ja voimme järjestää halutessasi kurssin sinun aikatauluillasi!

 

Jos haluat suorittaa kurssin talvella tai olet lähdössä lomamatkalle, on mahdollista suorittaa avovesisukellukset ulkomailla. Tämä on niin kutsuttu siirtopaperikurssi. Aloittaessasi kurssin Suomessa ja käymällä teorian ja allasharjoitukset meidän kanssa, käyt ne kätevästi omalla kielelläsi ja säästät arvokkaita lomapäiviäsi. Siirtopaperikurssi sisältää varusteet ja oppimateriaalin, kuten koko kurssikin. Siirtopaperikurssilla avovesiosuus maksetaan tällöin keskukselle, jossa avovesiosuutesi suoritat.

 

Kurssille voi osallistua kuka tahansa yli 10-vuotias uimataitoinen, jolla on normaali terveydentila.

 

Voit aloittaa teoriaopiskelusi uudella PADI eLearning online-opiskelujärjestelmällä, jonka avulla kaikki kurssiin liittyvä teoria voidaan opiskella kotona ilman aikataulujen sovittamista. eLearning sopii erityisen hyvin kiireisille ihmisille, jotka haluavat opiskella asiat omalla ajallaan ja pitävät enemmän itseopiskelusta, kun yhteisistä ryhmätunneista. Kysy lisää eLearning mahdollisuudesta!

Dykning är inte så svårt som man ofta tror. Det är enkelt och snabbt att börja, med rätt förberedelse är dykkursen också ett stort nöje. Cialis medicin hjälper dig också att uppnå resultat snabbt.